Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar

Leer

De negen zeehavens in Niedersachsen hebben de goederenoverslag in het eerste halfjaar van 2018 licht zien dalen, maar rekenen op herstel voor het einde van het jaar. De containeroverslag in de Jade Weser Port was in die periode wel 25% hoger dan in de eerste zes maanden van 2017, maar blijft ver achter bij de prognose dat dit jaar een miljoen teu zou worden gehaald. Dat hindert de uitbreidingsplannen echter niet.

1 / 1
Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar

Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook