Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar

De negen zeehavens in Niedersachsen hebben de goederenoverslag in het eerste halfjaar van 2018 licht zien dalen, maar rekenen op herstel voor het einde van het jaar. De containeroverslag in de Jade Weser Port was in die periode wel 25% hoger dan in de eerste zes maanden van 2017, maar blijft ver achter bij de prognose dat dit jaar een miljoen teu zou worden gehaald. Dat hindert de uitbreidingsplannen echter niet.

Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar

Besluit over verdubbeling Jade Weser Port aanstaande

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar | Schuttevaer.nl

Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar

De negen zeehavens in Niedersachsen hebben de goederenoverslag in het eerste halfjaar van 2018 licht zien dalen, maar rekenen op herstel voor het einde van het jaar. De containeroverslag in de Jade Weser Port was in die periode wel 25% hoger dan in de eerste zes maanden van 2017, maar blijft ver achter bij de prognose dat dit jaar een miljoen teu zou worden gehaald. Dat hindert de uitbreidingsplannen echter niet.

Zeehavens Niedersachsen rekenen op goed najaar

Besluit over verdubbeling Jade Weser Port aanstaande

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer