Overal waar u vaart: Onderbouwde klachten zijn welkom

Zo nu en dan krijg ik ‘in het gangboord’ de kans ondernemers over mijn werk als regiocoördinator te vertellen. Vanwege de vakanties hebben schippers meer tijd om hun hart te luchten. Dat is fijn. Ik hoor graag wat er speelt en licht graag toe waar ik me namens Koninklijke BLN-Schuttevaer dagelijks voor inzet.

Door Nico Evens, Regiocoördinator Koninklijke BLN Schuttevaer Zuidoost-Nederland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Onderbouwde klachten zijn welkom | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Onderbouwde klachten zijn welkom

Zo nu en dan krijg ik ‘in het gangboord’ de kans ondernemers over mijn werk als regiocoördinator te vertellen. Vanwege de vakanties hebben schippers meer tijd om hun hart te luchten. Dat is fijn. Ik hoor graag wat er speelt en licht graag toe waar ik me namens Koninklijke BLN-Schuttevaer dagelijks voor inzet.

Door Nico Evens, Regiocoördinator Koninklijke BLN Schuttevaer Zuidoost-Nederland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer