Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Onderbouwde klachten zijn welkom

Maasbracht

Zo nu en dan krijg ik ‘in het gangboord’ de kans ondernemers over mijn werk als regiocoördinator te vertellen. Vanwege de vakanties hebben schippers meer tijd om hun hart te luchten. Dat is fijn. Ik hoor graag wat er speelt en licht graag toe waar ik me namens Koninklijke BLN-Schuttevaer dagelijks voor inzet.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook