Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bouw sluis Gleesen begint in januari

EMSBÜREN

Aannemer Bunte gaat in januari 2019 beginnen met de nieuwbouw van sluis Gleesen in het Dortmund-Emskanaal. De nieuwe sluis moet in januari 2023 in gebruik worden genomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Christian Hilger

  Heer Hagen zij willen dat geen Scheepvaartverkeer meer mogelijk is. Ik hoop dat zij teminste met dat slopen wachten tot wij weten dat de beton goed is. In Wusterwitz waren ook pontons vam bunte te zien. En da gaat de sluis zonder een benutting uit elkaar braken.

 • J.C Hagens

  Waarom moeten de oude sluizen weg, deze functioneren nog prima en kunnen bij drukte gebruikt worden, net als bij onderhoud en plotselinge uitval van de nieuwe sluizen, zeg niet dit gebeurd niet, het bewijs is daar, bij de sluis van Sulfeld, die laatst buiten gebruik was, en er geen scheepvaartverkeer meer mogelijk was.
  Dus bezint eer u begint.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook