Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen personeelstekort op sluizen Twentekanaal

DEN HAAG

Er is geen personeelstekort op de sluizen in het Twentekanaal. Volgens minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) is er voldoende personeel om de roosters te vullen en onvoorziene uitval van medewerkers op te vangen. Er zijn dan ook geen vacatures op deze sluizen. Desondanks ging het mis toen sluis Delden in het weekeinde van 10, 11 en 12 augustus in de avond en nacht niet werd bediend.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H.A. Hoogeveen

    Klinkt heel wat “De sluismeesters van Delden en Hengelo” Dit is maar 1 octopus met veel beeldschrmen en knopjes. Die het veel te druk heeft met storingen te verwerken.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook