Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Na 17 jaar groen licht voor baggeren Elbe

HAMBURG

Het heeft 17 jaar van plannen maken en indienen, bezwaren opstellen en indienen en vele zittingen van rechtbanken geduurd maar nu is het dan zo ver. Hamburg kan aan de gang met het uitbaggeren van de Elbe. Het Bundesverwaltungsgericht in Leipzig heeft 23 augustus de plannen voor het verbreden en uitbaggeren van de rivier tussen Hamburg en de Noordzee goedgekeurd. Het wordt de negende baggerbeurt voor de Elbe sinds 1818.

1 / 1
Na 17 jaar groen licht voor baggeren Elbe

Na 17 jaar groen licht voor baggeren Elbe

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook