Kamer- en Statenvragen CDA over personeelstekort sluis Delden

Het CDA-Kamerlid Maurits von Martels heeft woensdag 15 augustus schriftelijke vragen gesteld over het ’s nachts stilleggen van sluis Delden op het Twentekanaal. Ook het CDA in de Provinciale Staten van Overijssel stelde vragen bij de tijdelijke stremming.

Kamer- en Statenvragen CDA over personeelstekort sluis Delden

De stremming deed zich vrijdag 10 augustus vanaf middernacht en zaterdag en zondag zelfs al vanaf 17.00 uur nogal plotseling voor. Rijkswaterstaat gaf als reden dat het bedienend personeel op vakantie is, ziek is of elders wordt ingezet in verband met de droogte.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Kamer- en Statenvragen CDA over personeelstekort sluis Delden | Schuttevaer.nl

Kamer- en Statenvragen CDA over personeelstekort sluis Delden

Het CDA-Kamerlid Maurits von Martels heeft woensdag 15 augustus schriftelijke vragen gesteld over het ’s nachts stilleggen van sluis Delden op het Twentekanaal. Ook het CDA in de Provinciale Staten van Overijssel stelde vragen bij de tijdelijke stremming.

Kamer- en Statenvragen CDA over personeelstekort sluis Delden

De stremming deed zich vrijdag 10 augustus vanaf middernacht en zaterdag en zondag zelfs al vanaf 17.00 uur nogal plotseling voor. Rijkswaterstaat gaf als reden dat het bedienend personeel op vakantie is, ziek is of elders wordt ingezet in verband met de droogte.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer