Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Poort naar Limburg kwetsbaar

Weurt

De westkolk van sluis Weurt ging woensdag 11 juli weer in bedrijf. Dat was 17 dagen later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar ook weer vier dagen eerder dan voorzien. Hoe dit kan? Bij het herstellen van de schuiven, wat de reden was om de sluis te stremmen, constateerde men scheuren tot een halve meter lang in de deurconstructie. Dat moest uiteraard ook snel worden gerepareerd.

1 / 1
Overal waar u vaart: Poort naar Limburg kwetsbaar

Overal waar u vaart: Poort naar Limburg kwetsbaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook