Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Overal waar u vaart: Bekendheid werkt

Dordrecht

Een aansprekende naam en een duidelijk logo helpen organisaties om naamsbekendheid te verwerven. Of dat in ons geval zo is, laat ik even voor wat het is. Want, nog beter werkt het als je de eigen organisatie in een gesprek onder de aandacht van een ander, of van een andere organisatie, kunt brengen.

Door Joop van Belle, Regiocoördinator Noord- en West Brabant, 0651-479867

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook