Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Onbekende vertraging in verruimen Julianakanaal

DEN HAAG

Het verruimen van het Julianakanaal loopt vertraging op. Het kanaal zou op 31 december van dit jaar volledig open worden gesteld voor grotere klasse Vb-schepen met een diepgang van 3,5 meter en lengte van 190 meter. Wanneer de verruiming nu gereed is, is volgens minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat nog niet te zeggen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook