Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Ligplaatsen in Amsterdam

AMSTERDAM

Is Amsterdam een binnenvaart- of een zeehaven? Lastig te beantwoorden. Waar moet je dat aan meten? Tonnage? Aantal schepen? Als zeehaven zou het de vierde van Europa moeten zijn. En als binnenvaarthaven? Vervoerde tonnage via de binnenvaart? Of het aantal beschikbare ligplaatsen? Nou daar kunnen we een boom over opzetten.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook