Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Kamer stemt in met reeks binnenvaartmoties

DEN HAAG [update]

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de moties die werden ingediend tijdens het algemeen overleg Maritiem van 17 mei. De motie van Matthijs Sienot (D66) over de ruimere bediening van sluizen werd zelfs unaniem aangenomen. Andere gingen over de CCR-eisen voor kleinere schepen en vergroening van de binnenvaart.

Sienot vroeg in zijn motie aandacht voor het feit dat stilliggen voor een sluis een veelvoorkomend probleem is voor binnenvaartschippers. Eerder werd daar in een motie ook al aandacht voor gevraagd, en deze werd ook aangenomen, maar daar is weinig mee gebeurd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • G.M. Noldes

    Hoeveel aangenomen moties had de vorige minister ook al weer naast zich neer gelegd????
    Eerst zien dan geloven

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook