Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kamer stemt in met reeks binnenvaartmoties

DEN HAAG [update]

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de moties die werden ingediend tijdens het algemeen overleg Maritiem van 17 mei. De motie van Matthijs Sienot (D66) over de ruimere bediening van sluizen werd zelfs unaniem aangenomen. Andere gingen over de CCR-eisen voor kleinere schepen en vergroening van de binnenvaart.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • G.M. Noldes

    Hoeveel aangenomen moties had de vorige minister ook al weer naast zich neer gelegd????
    Eerst zien dan geloven

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook