Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EVdB wil bolders Keulse Rheinaukade oplappen

KEULEN

Voorzitter Jürgen Collée van de Europäische Vereinigung für Binnenschiffer (EVdB), de vereniging die pleit voor meer ligplaatsen voor de binnenvaart, heeft tijdelijke oplossingen bedacht om het ligplaatsentekort in Keulen zo snel mogelijk op te lossen.

1 / 3
EVdB wil bolders Keulse Rheinaukade oplappen

EVdB wil bolders Keulse Rheinaukade oplappen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook