Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wereldwijd dalende trend in overslag van containers

ESSEN

De wereldwijde containeroverslag is in maart verder teruggelopen. Volgens Duitse onderzoeksinstituten kan dit erop duiden dat de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China nu in de cijfers is terug te vinden.

1 / 1
Wereldwijd dalende trend in overslag van containers

Wereldwijd dalende trend in overslag van containers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook