Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Rivierklimaatpark

Rheden

Als vertegenwoordiger van Koninklijke BLN-Schuttevaer ben ik lid van de klankbordgroep van het Rivierklimaatpark. Het Rivierklimaatpark beslaat een groot deel van ‘mijn’ regio aangezien het gebied zich bevindt langs de uiterwaarden van de bovenloop van de IJssel tot aan de invaart van Rheden, waar de nieuwe overnachtingshaven van Giesbeek gaat komen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook