Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Stremmingen en andere ongemakken in Frankrijk

Champagne-sur-Seine

De scheepvaart ondervindt momenteel op een groot deel van het Franse vaarwegennet ernstige hinder als gevolg van incidenten en werkzaamheden. Zo wordt de Boven-Seine vanaf dinsdag 17 april mogelijk gestremd tussen Varennes en Champagne, vanwege een dalend waterpeil.

1 / 1
Stremmingen en andere ongemakken in Frankrijk

Stremmingen en andere ongemakken in Frankrijk

Seinebekken alleen nog bereikbaar via Canal de Saint-Quentin

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • mieke Kuipers

  Daar schiet je wat mee op,

 • mieke Kuipers

  Ja, slecht onderhoud en veel regen.Is het dan gek dat alles instort.Op canal Briare brug bij Onzoue geverfd en het plastic in het water laten vallen. Onze schroef geblokkeerd en toen maar een duiker ,kosten € 1500 laten komen. Eind van het liedje Pand en sluis leeg laten lopen. Plastic,rolstoel, brommer, en een stuk touw .Hoop dat het stuk kanaal schoon is.Drie dagen verder.

 • G.M. Noldes

  Heb je wel weer een hoop tijd om te BBQen:-)

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook