Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Waterplanten dwingen tot samenwerking

Utrecht

Dankzij effectieve maatregelen om het water schoner te maken wordt het water in de Randmeren en het Marker- en IJmeer steeds helderder. Daardoor dringt zonlicht dieper door met als gevolg dat waterplanten in gebieden met een bodemdiepte tot wel vier meter volop de kans krijgen om weelderig uit te groeien tot dichte velden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook