Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dubbele kade voor verdere groei Stena Line

ROTTERDAM

De vernieuwde Stena Line Terminal in de Europoort is maandag 19 februari in gebruik genomen. Naast een upgrade van de bestaande ligplaats is de terminal uitgebreid met een tweede ligplaats voor de afhandeling van roll on-roll off schepen. Met de uitbreiding is Stena Line voorbereid op de verwachte verdere stijging van de vrachtvolumes tussen Rotterdam en het Verenigd Koninkrijk.

1 / 1
Dubbele kade voor verdere groei Stena Line

Dubbele kade voor verdere groei Stena Line

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook