Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

IJpont-incidenten vallen op in ongevallencijfers Amsterdam

AMSTERDAM

Havenmeester Marleen van de Kerkhof van Amsterdam begint een onderzoek naar de aanvaringen met de ponten over het IJ. De afgelopen drie jaar waren er zes aanvaringen met andere schepen. De havenmeester zegt geen idee te hebben hoe dat komt. ‘Het is altijd goed gegaan, dus waarom nu niet? Daar gaan we goed naar kijken.’

1 / 1
IJpont-incidenten vallen op in ongevallencijfers Amsterdam

IJpont-incidenten vallen op in ongevallencijfers Amsterdam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook