Column: Overal waar u vaart

In Flevoland staan de meeste windturbines van Nederland. De eerste generatie is intussen aan vervanging toe en de nieuwe worden groter en hoger. Er is onder meer een Windplan Blauw, waarin twee rijen windturbines zijn gepland in ‘onze’ vaarweg, vanaf de Flevocentrale tot de Ketelbrug. Nu staat er één rij, 30 meter uit de dijk.

Nieuws van de regiocoördinator IJsselmeer en Noord-Holland Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Column: Overal waar u vaart | Schuttevaer.nl

Column: Overal waar u vaart

In Flevoland staan de meeste windturbines van Nederland. De eerste generatie is intussen aan vervanging toe en de nieuwe worden groter en hoger. Er is onder meer een Windplan Blauw, waarin twee rijen windturbines zijn gepland in ‘onze’ vaarweg, vanaf de Flevocentrale tot de Ketelbrug. Nu staat er één rij, 30 meter uit de dijk.

Nieuws van de regiocoördinator IJsselmeer en Noord-Holland Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer