Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Weggepest van de Brandaris

Terschelling

Rijkswaterstaat zichtbaar maken bij de burger en met passie laten zien wat de nautisch verkeersleiders op de Brandaris voor werk doen. Dat is wat verkeersleider Nicolette van Berkel naar eigen zeggen heeft bereikt met haar mediawerk voor Rijkswaterstaat. Maar haar collega’s namen het haar niet in dank af.

1 / 1
Weggepest van Brandaris

Weggepest van Brandaris

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • R. van den Boogaard

  Dit is eigenlijk, nu zo’n typisch hypo “metoo” gevalletje waar de media en de overheid niet in staat zijn, om dit als zodanig publiekelijke
  te erkennen en er als belanghebbende gehoor aan te kunnen geven. (het beeld van de politiek, dankzij onze ministriële voorganger is dat zij de binnenvaartschippers een ongeorganiseerde bende vindt ) en het daardoor nu in dit geval ook waarschijnlijk, politiek gezien, verder onbespreekbaar wordt gehouden.
  Ik denk toch als Nicole zich aanmeld bij één van die media programma’s zij mogelijk enthousiast wordt ontvangen.(het licht daarbij een beetje af van het moment, is er wel of niet overig meer spraakmakend nieuws.) Dus dat moet ze zelf zonder journalistische kennis proberen in te schatten.
  Wij kunnen het in ieder geval gewoon lezen, de teamleidster is niet vanwege onbehoorlijk bestuur ontslagen, nee zij is gewoon weggepromoveerd.
  Zo gaat het nu eenmaal bij de overheid.
  Ik heb 14 dagen geleden ook een enthousiast plan van Dhr Roelof Weekhout de grond in geboord, omdat zijn voorgangers ook weggepromoveerd zijn, maar het ondertussen ons wel geId heeft gekost.
  Ik wil weleens de eerste ambtenaar zien en ontmoeten( en dat ook zogezegd ook “hard wil maken”) die echt voor zijn iedieën voor de binnenvaart staat , alvorens hij (weg)gepromoveerd wordt en er vervolgens voor ons weer
  allerlei lasten erbij bedenkt ?

 • G.N. de Gier

  Zou het niet wat zijn om eerst RWS en de collega vuurtoren wachters eens te horen over deze kwestie, misschien kom je dan tot een heel andere conclusie als blijkt dat deze dame helemaal niet zo aardig en meegaand is dan ze nu suggereert.

 • A. Munnik

  J.C. Hagens, dat is gemakkelijk reageren als je een mooie baan hebt. Leuke dingen zijn leuk als je die naast je werk kunt doen….Deze Nicolette wordt door RWS gewoon aan haar lot overgelaten. Inderdaad wat een zakken van collega’s heeft (had) ze. Moeten zich schamen. Zal wel weer vriendjes politiek zijn of zijn het domme eilanders??.

 • J.C Hagens

  Wie ,wil er nu in zo een omgeving werken.
  Heb al diverse malen controle gehad van de politie en RWS waar ook Vrouwen bij betrokken waren, had niet de indruk dat deze minder waren als de mannelijke collegas, en bij conflicten kan een vrouw soms makkelijker het vuurtje doven als een man.
  Zou nbiet meer terug willen na een werkplek waar zulke collegas zijn, tenzij die het veld ruimen.
  Nicolette sterkte, maar laat je leven niet vergallen door je werk, er zijn nog meer leuke dingen dan Werken!

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook