Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Saeftingedok hoognodig’

ANTWERPEN

De grootste rederijen ter wereld, Maersk, MSC en CMA/CGM, hebben via hun Antwerpse agenturen laten weten dat er op de linker-Scheldeoever een nieuw containerdok moet komen: het zo omstreden Saeftinghedok.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • P. de Keyser

    Een Saeftingendok is zeer belangrijk voor Antwerpen de andere opties zijn goed om de huidige terminals te voorzien van extra capaciteit maar de rederijen op verschillende locaties behandelen dat kan zeker niet

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook