Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Geen zebrapad over de snelweg’

AMSTERDAM

De argumenten voor een brug over het IJ in Amsterdam lijken af te nemen. ‘Je legt ook geen zebrapad over de snelweg A4′, zei gedeputeerde Elisabeth Post van Noord-Holland zaterdag 9 januari op de jaarvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer Noord-Holland in het Havengebouw van Havendienst Amsterdam.

1 / 1
'Geen zebrapad over de snelweg'

'Geen zebrapad over de snelweg'

Noord-Holland ontwikkelt visie op vervoer over water

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • G. Verm.

    11,35 meter als profiel van vrije doorvaart, doorvaarthoogte begint al meer in de buurt te komen, maar gevraagd was én blijft 12,80 meter. Doorvaarthoogte, normale hoogte (zomer-)peil, tot onderzijde (!) brug.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook