Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Grave’ overheerst in 2017 meestgelezen nieuws

DEVENTER

Met ‘Tanker door stuw Grave, Maas loopt leeg, schipper aangehouden’ op de website ging Schuttevaer het nieuwe jaar in. Het nieuwsbericht trok meteen een leesrecord: met 17.137 pageviews het meest gelezen in 2017. Meetgegevens van Google geven een helder zicht op uw leesgedrag online. We zetten de 25 topberichten op een rij.

1 / 4
´Grave´ overheerst meestgelezen nieuws van 2017

´Grave´ overheerst meestgelezen nieuws van 2017

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook