Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Katoen Natie loopt te hoop tegen files

ANTWERPEN

‘Katoen Natie is als een tanker die nu een koerswijziging heeft inge-zet.’ CEO Fernand Huts van het Antwerpse goederenbehandelingsbedrijf, gebruikt dit beeld om aan te kondigen dat hij van op- en overslag van goederen langzamer-hand gaat overschakelen op logistiek met een hoge toegevoegde waarde en op e-commerce.

1 / 1
JGL Fernand Huts

JGL Fernand Huts

Katoen Natie  heeft volgens Huts een ernstig personeelsprobleem, dat wordt veroor-zaakt door de mobiliteitsproblemen rond Antwerpen. Meer en meer ervaren en be-kwame werknemers nemen volgens hem ontslag, omdat ze niet dagelijks tweemaal twee uur in de file willen staan om op hun werk te komen. Honderden vacatures zouden onvervuld blijven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook