Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zuiderzeehaven Kampen ‘is af’

KAMPEN

De Zuiderzeehaven in Kampen ‘is af’. De twee nog te verkopen kavels worden voor ruim 10 miljoen euro door de gemeente Kampen overgenomen mits de gemeenteraden van Zwolle en Kampen en Provinciale Staten van Overijssel daarmee instemmen. De 15 jaar durende samenwerking tussen overheden en drie bedrijven komt daarmee ten einde. ‘Er zijn zeker lessen te trekken.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook