Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Baggerwerk Hollandsche IJssel stilgelegd

GOUDA [update]

Het baggerwerk aan de Gekanaliseerde Hollandsche IJssel tussen Nieuwegein en Gouda ligt, door een conflict tussen aannemer en opdrachtgever, sinds 7 november stil. De hoofdaannemer heeft alle materieel uit het werkgebied teruggetrokken. Over de achterliggende oorzaak doen de betrokken partijen er het zwijgen toe.

1 / 1
Baggerwerk Hollandsche IJssel stilgelegd

Baggerwerk Hollandsche IJssel stilgelegd

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • A. Elzinga

    Er staat niks stil want alle (onder)aannemers hebben hun spullen, de vaartuigen, het materieel opgeruimd en mee naar ‘huis’ genomen. Kennelijk is de breuk van het contract definitief want anders gaat men niet alles weghalen.

  • Mcj Zonneveld

    En ondertussen staan meerdere bedrijven en een stuk of wat boten en bemanning hierdoor ook stil

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook