Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Trendsetters op Maasvlakte 2

Rtoterdam

Ze zijn in 2015 vlak na elkaar geopend aan de Prinses Amaliahaven op Maasvlakte 2. Op 24 april APM Terminals en 11 september Rotterdam World Gateway (RWG). Allebei verregaand geautomatiseerde overslagbedrijven die trendsettend zijn in de internationale containerwereld en zijn uitgelegd op groei. Het zijn de afmeerlocaties van de nieuwste generatie containerschepen van meer dan 20.000 teu. Daarnaast worden op Maasvlakte 2 nog andere activiteiten ontplooid.

1 / 2
Trendsetters op Maasvlakte 2

Trendsetters op Maasvlakte 2

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook