Veerboten Doeksen komen in 2018

De twee nieuwe veerboten van Rederij Doeksen gaan in maart 2018 vanuit Vietnam op transport naar Nederland. Dat is aanzienlijk later dan verwacht.

‘Door de hoge kwaliteitsstandaard die zowel Doeksen als de werf aan het werk stelt, neemt de bouw meer tijd in beslag dan opgenomen in de originele planning’, verklaart directeur Paul Melles van Doeksen over de aluminium catamarans, die geheel op LNG gaan varen met elk twee MTU gasmotoren. ‘Het heeft bovendien onze voorkeur om meer installatiewerkzaamheden op de werf in Vietnam af te ronden in plaats van na aankomst van de schepen in Nederland, zoals aanvankelijk de bedoeling was.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer