Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Omarm digitalisering en energietransitie als kans’

ROTTERDAM

‘Veranderingen als digitalisering en energietransitie raken iedereen, ook de binnenvaart. Omarm ze als een kans en denk met ons mee voor meer efficiëntie in de haven.’ Die oproep deed president-directeur Allard Castelein van Havenbedrijf Rotterdam donderdag 21 september in binnenvaartsociëteit De Wandelgang in De Tuin aan de Kralingse Plas. Hij kwam rechtstreeks van de opening van het nieuwe ‘BlockLab’.

1 / 1
‘Omarm digitalisering en energietransitie als kans'

‘Omarm digitalisering en energietransitie als kans'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook