Noord-Frans optimisme over Seine-Nord

Noord-Frankrijk is voorzichtig optimistisch over de voortgang van het Seine-Nordproject. Dinsdag 12 september heeft in Parijs een werkoverleg plaats tussen de ministers van Transport en van Financiën, het bestuur van de Seine-Nord kanaalmaatschappij en de betrokken departementen, op initiatief van de president van de Regio Hauts-de-France, Xavier Bertrand.

Noord-Frans optimisme over Seine-Nord

Departementen mogelijk borg voor staatslening 700 miljoen euro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Noord-Frans optimisme over Seine-Nord | Schuttevaer.nl

Noord-Frans optimisme over Seine-Nord

Noord-Frankrijk is voorzichtig optimistisch over de voortgang van het Seine-Nordproject. Dinsdag 12 september heeft in Parijs een werkoverleg plaats tussen de ministers van Transport en van Financiën, het bestuur van de Seine-Nord kanaalmaatschappij en de betrokken departementen, op initiatief van de president van de Regio Hauts-de-France, Xavier Bertrand.

Noord-Frans optimisme over Seine-Nord

Departementen mogelijk borg voor staatslening 700 miljoen euro

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer