Alternatief voor scheepsvuil van Park-line Aqua

Park-line Aqua gaat samen met huisvuilinzamelaar Suez een alternatief opzetten voor het omstreden inzamelsysteem op abonnementsbasis via SAB. ‘Smart Afval’ werkt in Nederland en België met een app en rekent af per zak scheepsvuil.

Alternatief voor scheepsvuil van Park-line Aqua

‘Aan het betalen voor huishoudelijk afval is niet meer te ontkomen’, zei Leny van Toorenburg, nautisch-technisch beleidsadviseur bij Koninklijke BLN-Schuttevaer, woensdag op The Blue Road Dag op Maritime Industry in Gorinchem. Zij kwam er rond voor uit dat huisvuil niet haar meest geliefde ‘dossier’ is. Daarom gaf ze het podium aan Ronald Bijl van Park-line Aqua en Marc De Maere van Techelec die de techniek achter de mobiele app verzorgt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer