Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brugoperators Gouwe virtueel op stuurstoel schipper

Alphen a/d Rijn

De afstemming tussen (vaar)weggebruikers en brugbedieningscentra kan beter, vindt de provincie Zuid-Holland. Te beginnen bij de drukbevaren Gouwe tussen de overslagterminal in Alphen aan den Rijn en de Julianasluizen bij Gouda. Een speciaal ontwikkelde vaarsimulator moet uitkomst bieden.

1 / 3
Brugoperators Gouwe virtueel op stuurstoel schipper

Brugoperators Gouwe virtueel op stuurstoel schipper

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook