Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schade Grave voor RWS inmiddels 20 miljoen

GRAVE

Rijkswaterstaat moet de vele miljoenen kostende reparatie van stuw Grave voor eigen rekening nemen. ‘Het zijn gewoon maatschappelijke kosten’, zei Eric Diepstraten als directeur netwerkmanagement van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland vrijdag 21 april tijdens een bijeenkomst op het stuw- en sluizencomplex in Neder-Asselt. De teller staat inmiddels op 20 miljoen euro en kan nog verder oplopen.

1 / 2
Schade Grave voor RWS inmiddels 20 miljoen

Schade Grave voor RWS inmiddels 20 miljoen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook