Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Harlingen zet rederij Wadden Transport klem

DEN HAAG

Gedwongen verkassen uit de haven, geen vergoeding van schade en geen andere locatie. Dat is wat de gemeente Harlingen over heeft voor rederij Wadden Transport. Dat dit al te gek is, bleek maandag tijdens een zitting bij de Raad van State. De Raad liet de gemeente, om in bokstermen te spreken, alle hoeken van de ring zien.

1 / 1
Harlingen zet rederij Wadden Transport klem

Harlingen zet rederij Wadden Transport klem

Wadden Transport moet zijn vrachtschip Terschellinger Bank verwijderen uit de Willemshaven. Volgens de gemeente moet de Willemshaven ruimte bieden aan 150 plaatsen voor recreatieschepen. Dat past in de al lang bestaande toekomstplannen voor het opwaarderen van de recreatievaart in het Waddengebied.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • G Franse

    Kafka……..

  • G.N. de Gier

    Weer en actie van vriendjes in de gemeente met Doeksen, waarschijnlijk wel

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook