Kanaalmaatschappij Seine-Nord nu officieel

Op 29 maart is het oprichtingsdecreet voor de ‘kanaalmaatschappij’ van het toekomstige Seine-Nordkanaal gepubliceerd in de Franse Staatscourant. Deze Société du Canal Seine-Nord Europe moet de aanleg van de nieuwe, 105 kilometer lange Seine-Scheldeverbinding gaan aansturen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Kanaalmaatschappij Seine-Nord nu officieel | Schuttevaer.nl

Kanaalmaatschappij Seine-Nord nu officieel

Op 29 maart is het oprichtingsdecreet voor de ‘kanaalmaatschappij’ van het toekomstige Seine-Nordkanaal gepubliceerd in de Franse Staatscourant. Deze Société du Canal Seine-Nord Europe moet de aanleg van de nieuwe, 105 kilometer lange Seine-Scheldeverbinding gaan aansturen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer