Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overijssel laat 1000 ton voor Almelo-Coevorden niet los

Zwolle

De provincie Overijssel laat het idee om het kanaal Almelo-De Haandrik geschikt te maken voor schepen van 1000 ton nog niet vallen. Dit jaar wordt in een specifiek op het kanaal gericht maatwerkonderzoek onderzocht of goederenvervoer over water voor bedrijven in de regio rendabel is en wat het effect is van opwaardering naar 1000 ton. In de afgelopen jaren werd het kanaal opgewaardeerd van 600 naar 700 ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook