Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vlaamse minister Weyts wil veel grotere rol voor binnenvaart

BRUSSEL

De binnenvaart als tegengif voor de files in Belgiƫ. Dat is het idee van de Vlaamse minister van Mobiliteit Ben Weyts. Hij wil de logistieke sector helpen de vrachtwagen in te ruilen voor het schip. Innovatie is het toverwoord, inclusief een proef met autonoom varende schepen.

1 / 1
Vlaamse minister Weyts wil veel grotere rol voor binnenvaart

Vlaamse minister Weyts wil veel grotere rol voor binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook