Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe lobby voor kleine Franse vaarwegen

PARIJS

Meer dan dertig internationale binnenvaart-, passagiersvaart- en pleziervaartorganisaties en bedrijven hebben de handen ineengeslagen voor de kleine Franse vaarwegen. Op 16 januari is op initiatief van de Franse schippersorganisatie CNBA ‘Agir pour le fluvial’ gelanceerd, een lobbyplatform voor het behoud en de ontwikkeling van met name de ‘Freycinet-vaarwegen’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook