Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Grave: PTC overweegt juridische stappen tegen RWS

CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Het samenwerkingsverband van particuliere binnenvaartschippers PTC overweegt juridische stappen tegen Rijkswaterstaat. Er zou onvoldoende actie worden ondernomen om de stuw bij Grave te repareren.

‘Stremming van vier tot vijf weken wordt te gortig’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(MdV)

Reacties (2)
  • M Smitsman

    Het heeft veel te maken met het feit dat niemand meer verantwoordelijkheid durft te nemen omdat we vreselijk hard op afgerekend worden als we een foute beslissing nemen. Ander feit is dat veel nautische kennis aan het verdwijnen is bij RWS omdat op elke belangrijke post zo nodig een HBO’er moet zitten ongeacht het feit of iemand de nodige nautische ervaring al dan wel of niet bezit.

  • Rienk abrahamse

    Martin Seine heeft helemaal gelijk, de ambtenarij blijkt weer een onmogelijk apparaat. Ze zijn nu weer trots dat het Maaswaalkanaal op peil wordt gepompd, alsof alle problemen zijn opgelost. Maar waarom is Heumen niet direkt dichtgezet, onbegrijpelijk. En de oplossing die nu na een week wordt aangedragen werd door de binnenvaart de eerste dag al genoemd. En doorrekenen kan een bedrijf bv als Boskalis in een paar uur. Maar wij zijn er weer de dupe van. Het salaris van de ambtenaar gaat gewoon door.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook