Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Klimaatverandering heeft effect op binnenvaart’

RAAMSDONKSVEER

Het klimaatakkoord dat 12 december 2015 in Parijs werd afgesloten wordt de komende jaren belangrijk voor de binnenvaart. Dat was de boodschap van voorzitter Marcel van Schijndel in zijn toespraak op de jaarvergadering van afdeling De Amer van Koninklijke BLN-Schuttevaer op 28 december.

1 / 2
‘Klimaatverandering heeft effect op binnenvaart'

‘Klimaatverandering heeft effect op binnenvaart'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook