Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Verwijderingsbijdrage blijft 7,50 euro

ROTTERDAM

De verwijderingsbijdrage van 7,50 euro per ton gasolie voor olie- en vethoudend afval blijft de komende jaren gelijk. Internationaal is een reserve opgebouwd van circa 4,2 miljoen euro. ‘Dat is geld van de binnenvaart en wordt de komende jaren gebruikt om de stijgende kosten van afvalinzameling en -verwerking te betalen’, zegt SAB-woordvoerder Loet de Hooge.

1 / 1
SKL Verwijderingsbijdrage

SKL Verwijderingsbijdrage

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook