Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Sluis Eefde krijgt speciale deurconstructie

ZWARTSLUIS

Aannemingscombinatie L2T (Lock to Twente) belooft bij Eefde een sluiscomplex te bouwen dat zijn gelijke niet kent in Nederland. De sluizen worden zeer bedrijfszeker, gaan energieneutraal draaien en de nieuwe tweede kolk krijgt een uitzonderlijke deurconstructie.

1 / 1
Sluis Eefde krijgt speciale deurconstructie

Sluis Eefde krijgt speciale deurconstructie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • K E

    Gelukkig, nadat een aannemerscombinatie op het Maximakanaal heeft mogen experimenteren met het bouwen van sluizen mag nu een andere aannemer het wiel uitvinden in Eefde. En nu krijgen we weer een unieke oplossing (voor NL).

    Bij de bouw van de sluisen Empel en Hintham werd een schuttijd vereist van 8 minuten. De aannemer heeft dat uitgelegd als nivelleertijd, en voldoet ‘dus’ aan de norm. Als er 4 schuttingen per uur kunnen worden gedaan onder optimale condities is een schuttijd m.i. toch echt 15 minuten…….

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook