Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Haven Werkendam bijna vol met 120 thuisvaarders

WERKENDAM

Na het record van 2015 was het opnieuw spannend hoeveel de thuishaven Werkendam gaat herbergen. Havenwethouder Matthijs van Oosten telde zaerdag samen met havenmeester Lou Goedel 120 schepen, 195.000 ton. Net iets minder dan de 129 schepen met 210.282 ton laadvermogen van vorig jaar.

1 / 1
Haven Werkendam bijna vol met 120 thuisvaarders

Haven Werkendam bijna vol met 120 thuisvaarders

Havenmeester Lou Goedel twitterde zaterdagmorgen 24 december: ‘Er is nog plaats voor ongeveer 5 schepen. Dan is de haven in Werkendam vol.’ Matthijs van Oosten voegde er nog een extra oproep aan toe: ‘Welkom thuis allemaal en fijne kerstdagen!’

Schippers zoeken elkaar en de familie op in Werkendam. Op 29 december treffen ze elkaar in de afdelingsjaarvergadering van Koninklijke BLN-Schuttevaer, om 14:30 uur in Fort Altena. (DvdM)

Ook een thuishavenfoto? Mail ‘m naar redactie@schuttevaer.nl onder vermelding van aantallen schepen, tonnage en naam van de fotograaf.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook