Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bas Klimbie (1954-2016): De tijd stilgezet

DEVENTER

Bas Klimbie (1954-2016) was een uitzonderlijke binnenvaartfotograaf, die met zijn reportages vanaf de jaren ‘70 van de vorige eeuw furore maakte. Hij zwierf door Europa om de binnenvaart in al haar facetten te fotograferen en beschrijven.

1 / 4
Bas Klimbie (1954-2016): De tijd stilgezet

Bas Klimbie (1954-2016): De tijd stilgezet

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook