Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kerkschip Antwerpen zoekt nieuwe uitbater na faillissement

ANTWERPEN

De rechtbank van koophandel in Antwerpen heeft donderdag 17 november Jessy Dijkstra, uitbater van de Taverne Kerkschip in Antwerpen failliet verklaard. Mr Cathérine Lannoy werd aangesteld als curator. Hoe groot het tekort is, was haar maandag nog niet bekend omdat ze nog geen inzage had in de boekhouding.

1 / 1
Kerkschip Antwerpen zoekt nieuwe uitbater na faillissement

Kerkschip Antwerpen zoekt nieuwe uitbater na faillissement

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook