Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Brussel nog niet akkoord met havenarbeid België

BRUSSEL

De Belgische minister van Werk Kris Peeters heeft bij Europees commissaris Bulc van Transport Bulc ‘examen afgelegd’ over de maatregelen die de regering wil nemen om de havenarbeid in de Vlaamse havens te liberaliseren.

Het is altijd delicaat en soms pijnlijk bij studenten te informeren naar de uitslag van examens. Bij Peeters was dat niet anders. Zijn woordvoerder communiceerde korzelig-kort: ‘Het was een informeel overleg waarover niet wordt gecommuniceerd.’ Ook de datum voor een volgend overleg (lees herexamen) werd niet meegedeeld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook