Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rechter wijst plannen uitdieping Weser af

LEIPZIG

Het Bundesverwaltungsgericht in Leipzig heeft de plannen voor uitdieping van de Weser afgewezen. De rechter oordeelde dat bij het maken van de plannen te grootschalig is gewerkt. In plaats van voor de hele uitdieping één overkoepelend plan te maken, zoals nu is gebeurd, moeten er drie deelplannen komen waarin per deel het milieueffect wordt vastgesteld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook