Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Jaarlijkse Moezelstremming verschuift in 2017

TRIER

De jaarlijkse sluiting van acht tot tien dagen van de Moezel van Koblenz tot Metz verschuift volgend jaar.

Vanwege een gelijktijdige stremming van het spoor langs de Moezel leek het de Moezelcommissie beter om de stremming van de sluizen naar achteren te schuiven. Het Duitse en Duits-Luxemburgse deel van de rivier is in 2017 gestemd van 27 juni tot en met 4 juli. Het Franse deel van de Moezel is in 2017 gestremd van 26 juni tot en met 5 juli. Alleen de sluizen zijn gestremd, tussen de sluizen kan gevaren worden. Alle overige geplande jaarlijkse stremmingen tot 2025 blijven van kracht. (MdV)

 

Reacties (1)
  • Els van der Meer

    Wanneer zijn in 2018 de sluizen in de Moezel gestremd. ( Duitsland Luxemburg)

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook