Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Petitie tegen hard varende zeevaart op Westerschelde

TERNEUZEN

Binnenvaartschipper Marijn Oosdijk uit Terneuzen is op internet een petitie begonnen tegen de zeevaart die op de Westerschelde te hard zou varen. Na aanleiding van de petitie stelden verschillende Kamerleden vragen aan minister Schultz van Infrastructuur en Milieu.

1 / 1
wege Westerschelde

wege Westerschelde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • JLS Gerritsen

    Laten we dan alsjeblieft ook eens kijken naar het vaargedrag van de waterbussen tussen Rotterdam en Dordrecht. Menig schipper weet dat deze schepen ook een ongelooflijke swell veroorzaken. Koppeldraden van duwboten worden aan stukken getrokken en afmeren aan de Nieuwe Maas wordt nagenoeg onmogelijk gemaakt. Het Rotterdams Havenbedrijf durft niet op te treden, ondanks dat bpr artikel 6.20 het verbied om hinderlijke waterbeweging te veroorzaken. Hinderlijke waterbewegingen zijn schijnbaar juridisch moeilijk te interpreteren…

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook