Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe vergunningen rondvaartboten Amsterdam aangepast

AMSTERDAM [update]

De Amsterdamse gemeenteraad is woensdag 22 juni akkoord gegaan met het voorstel van wethouder Udo Kock (Water) om vergunningen voor boten langer dan 14 meter op de grachten opnieuw te verdelen. Maar na acties van vrijwel alle rondvaartrederijen werd de regeling zo aangepast dat de rederijen er nu mee kunnen leven. ‘Heel redelijk’, bestempelt een van de kleinere reders het behaalde resultaat.

1 / 1
‘Lange rondvaartboten van de markt verdrongen'

‘Lange rondvaartboten van de markt verdrongen'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • M Smitsman

  Hopelijk steekt de Raad van State hier ook een stokje voor net zoals het verhaal v.d. Eerste Rijks Binnenhaven… En voor wat betreft de Europese regels… die beginnen hun vruchten af te werpen. Zie uitkomst referendum Groot Brittannië.

 • H.H.A. Lenten

  Het lijkt er op dat de gemeente Amsterdam met de europese wetgeving in de hand van de grote schepen af probeert te komen..
  Vrije aanbesteding van 10 jaarlijkse contracten ok.
  Nu plotseling grote rondvaartschepen benadelen lijkt mij te kort door de bocht..

 • Azolla

  De bemoeizieke europese ambtenaren kliek brengt
  veel te weeg,niet raar dat de britten gaan twijfelen

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook